между другото

Привет!

Искаше ми се да напиша нещо умно и запомнящо се като първи пост тук, но все пак се познавам достатъчно добре. Така че просто ще напиша нещо.

Този блог ми е втори. Първият можеш да видиш тук. Причината да се преместя е, че исках да започна на чисто. Харесва ми усещането да започваш нещо ново, дори когато не си съвсем наясно какво ще се случи. Или точно заради това.

Избрала съм блогът да се казва така не само заради Джоузеф Хелър. Фразата „нещо се случи” съдържа в себе си всичко, което според мен прави живота интересен и смислен. Независимо дали я разбираш като „случи се нещо страхотно”, „какво, по дяволите, се случи?” или „е сега си е*а майката…”

Аз я разбирам всякак. И ще пиша за всичко, което се случва и си струва. Поне според мен.

13 коментара за “Привет!

 1. Пиши,Тоше ! Повечето неща ,за които ще разкажеш се случват и с всеки от нас.Все пак живеем в една и съща действителност.Просто ще е погледнато от твоя ъгъл.Пиши,Тоше ! Ние ще четем и със сигурност ще има доста неща за коментиране.

 2. Честито „ново начало“.
  Страаашно ме кефи как пишеш и се надявам много неща – интересни и вълнуващи – да се случват, за които да споделяш тук.
  На добър час!

 3. Честит нов блог, Тошенце! Много се надявах да си направиш такъв и ще те чета с настървение, така че се надявам да блогваш честичко.

  Само се чудя – бива, бива копирайтър, ама как се сдоби с такъв чуден домейн :-)? И през ум не би ми минало, че може да е свободен…

  п.п. За четвърти път се опитвам да оставя коментар тук и не знам защо системата ме изхвърля, макар да съм в wordpress акаунта си. Дано имам късмет този път!

 4. Благодаря на всички за чудесното посрещане! 😉

  светле, домейнът е по-чуден без тире, но там вече нямах никакъв шанс 😀 а и не знаеш през какви нечовешки варианти на име минах, преди да се спра на това…

  Не знам защо ти прави проблеми с коментирането, може би защото още се ровя из функциите на wordpress и се опитвам да схвана къде съм

 5. Пак честито, Точ, и със здраве да си го ползваш! 😉

  P.S. И вече разбрах защо името не е „Catch 22“, примерно, като сме на вълна Хейлър ;p

коментирай

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.