общество

TEDxMladost Women 2013

Кога мина цяла година, не знам… Вече е почти декември, а на мен все още ми се струва, че лятото не трябваше да свършва така бързо… И хем са се случили страшно много неща, хем ми изглеждат толкова близки, все едно са били вчера.

Вчера, преди една година, ръцете ми трепереха, докато излизах на сцената на първия TEDxWomen в България. Никога не бях говорила на сцена пред толкова много хора. Ужасно ме беше страх.

Тази година отново ще бъда там, но от другата страна – в публиката. Страхът със сигурност ще е минимален 🙂 но вярвам, удоволствието ще е същото.

TEDxMladostWomen е част от световното събитие TEDxWomen и се случва за втори път в България. (За първото издание, в което участвах като лектор, можете да прочетете малко тук). Тази година темата ще бъде Invented Here – Измислено тук, и отново ще събере хора, които имат с какво да ви вдъхновят. Изненадах се приятно, че познавам част от тях – Анджи, Стани и Соня, заради които съществува марката Rockacoca. Повечето от останалите лектори познавам само виртуално, но вече нямам търпение да ги видя и на живо.

TEDxMladostWomen 2013 ще се случи на 7 декември, събота, от 10 часа в кино Арена Младост. Входът е свободен, но ако искате да присъствате, трябва да попълните регистрацията в сайта им.

Организаторите и участниците в TEDxMladostWomen 2012

Организаторите и участниците в TEDxMladostWomen 2012

2 коментара за “TEDxMladost Women 2013

коментирай

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.