маркетинг и реклама

Как да пратим хартиена картичка през телефона

Обичате ли картички? Не електронни обаче, а от онези другите, хартиените?

Няма как картичка по e-mail да замени усещането от това да си отвориш пощенската кутия и да видиш вътре добрата стара аналогова картичка в плик 🙂 И да скъсаш бързо плика, за да видиш кой се е сетил за теб. Винаги, когато съм пътувала някъде и съм имала възможност, съм пращала картички. Хартиени. Харесва ми да си представям изненадата на човека, който ще я получи. Харесва ми и аз да получавам картички, естествено.

Е, сега можете да изпращате хартиена картичка директно през смартфона си. Трябва само да си изтеглите приложението на Български пощи, да изпълните няколко прости стъпки и срещу 2.40 лв. картичката пристига при когото пожелаете в България и чужбина. За изображение можете да избирате от галерията снимки в приложението или пък да направите напълно персонализирана картичка – с ваша собствена снимка. Услугата ви дава възможност да напишете послание до получателя, а таксата се изпраща през самото приложение.

Една-единствена забележка за нещо, което леко ме обърка, докато ползвах приложението. При изпращане на таксата от 2.40 лв. би било добре да се появява изрично потвърждение, че сумата е преведена. Някак си, потребителят очаква да му се каже, че всичко е наред, а не само да се промени статусът на картичката.

Честно казано, изненадах се, че Български пощи са направили нещо толкова в крак със съвременните технологии и услуги. Порових се из сайта им и видях, че предлагат дори и персонализирани марки – с вашата собствена снимка, примерно. Не знам кой е двигателят на тези инициативи, но – поздравления, идеята е страхотна! Естествено, възползвах се от приложението за картички моментално 🙂

(Изображението е по-малко от размера на картичката, защото реших да изпратя снимка от Instagram. Приложението ще ви предупреди, ако искате да изпратите по-малка снимка от стандартния размер).

Приложението BGPostCard можете да си изтеглите от тук.

коментирай

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.